14.11.2024 Учителю, благодарим ти! Смяна на дата

Уважаеми клиенти,

На 4.07.2024 в 10:11 ч. получихме следното съобщение от организатора на Учителю, благодарим ти!, Сдружение БЪЛГАРСКИ БРАТЯ:

„Сдружение „Български Братя“ като организатори на благотворителен концерт-спектакъл по случай 160 години от рождението на Учителя Петър Дънов, предвиден да се проведе на 11 юли 2024 г. в зала Арена София,

Бихме искали да информираме, че отлагаме провеждането на концерта за дата 14 ноември 2024 г. (четвъртък), от 19 часа, в зала Арена София.

Отлагането на концерта се налага поради професионална ангажираност на част от изпълнителите на същата дата, както и поради желанието на много хора, които се свързаха с нас и изразиха желанието си да присъстват на концерта, ако същият се проведе на друга дата, която не е през лятото.

Извиняваме се на хората, които към момента са закупили билети, за причиненото неудобство с отлагането на датата.

Срок за възстановяване на цената на билетите до 30 септември 2024 г.

Сдружение „Български Братя““

11.07.2024 Учителю, благодарим ти! Концерт по повод 160 години от рождението на Петър Дънов

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. “6-ти септември” 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

– с наложен платеж или по банков път – клиентите трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

източник: Ивентим БГ

Leave a Comment